5 Dec, 2019

Utdelningar i år 49117kr.

Den här månaden fick jag utdelning från mitt största innehav Investor och totala utdelningar för i år är nu på 49117kr och snittet för 12 månaders rullande utdelning ligger på 4166kr. Det täcker hela min hyra och nästan mina bensinkostnader. Fokus på portföljen ligger i att hitta de bästa utdelningsaktierna med bästa förutsättningar för utdelningstillväxt, men jag har även börjat titta och fördjupa mig på tillväxt aktier som Fortnox, Tomra Systems, Amazon, Visa och Mastercard. 

Målen för i år är;
Utdelningar 40000kr
Förvaltningskostnad 0,15%
Slå OMX All-Share Cap

2 av målen är uppnådd och nu återstår bara att slå OMX All-Share Cap. Med en Sharpe kvot på 2,87 och den utveckling som jag haft i portföljen är jag väldigt nöjd för i år. Det är bara att hoppas på att det håller i sig. 
 

 

Tradevenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.