27 May, 2023

YTD idag +13,8%.

Uppdaterad:
27 May, 2023

Tycker att portföljen fortsätter att visa stabilitet och presterar bättre än index. Nu ligger den 3 procentenheter bättre än jämförande indexet OMX Stockholm All-Share Cap GI.

Låg förvaltningskostnad på 0,03% tack vare mina fåtal transaktioner, en riktig köp och behåll portfölj har jag byggt upp och resultatet visar därefter.  Har en liten belåning på 4% och det är ok att ha tycker jag.

Nu nästa vecka funderar jag på att göra en insättning och köpa lite AOJ som känns nerpressad av att fastighetsbranschen som är svag. 

Vi är nu en del ifrån botten och det känns dumt att trycka in med allför mycket pengar. Hellre fokuserar jag på att spara och amortera när bindningstiden för bolånet går ut.

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.