Emissioner
20 Jun, 2024
We Don't Have Time emission

Bli delägare i We Don't Have Time – världens största medieplattform för klimatet

Uppdaterad:
20 Jun, 2024

Var med och lös klimatkrisen. Sedan starten 2017 har över 700 investerare köpt aktier i We Don't Have Time medan plattformen har vuxit och blivit en etablerad, inflytelserik aktör på den globala arenan genom våra samarbeten med bland andra FN, Google, Volvo, IKEA, Ericsson, Scania, Unilever, Microsoft och Alfa Laval.

Nu söker vi fler delägare som vill följa med på resan och tillsammans med oss fortsätta att snabba på det globala klimatarbetet. Målet med emissionen är att uppnå lönsamhet inom 12 månader.

We Don't Have Time är världens största medieplattform för klimatet. Varje månad når vi 200 miljoner genom vår räckvidd på sociala medier och vi har över 350 företag och organisationer världen över som anlitar oss för att kommunicera sina klimatlösningar. Våra sändningar ses av miljoner tittare i månaden och mer än 100 000 individer som jobbar med klimatomställningen från 180 länder har registrerat sig som medlemmar hos oss.

Låter det spännande? Lär dig mer om en investering som gör skillnad, se presentationen nedan.

Var med och lös klimatkrisen
WeDontHaveTime
WeDontHaveTime

Villkor – WeDontHaveTime AB (publ) 

  • Teckningskurs nyemission: 10,80kr/B-aktie (40 % rabatt jämfört med senaste teckning 2023)
  • Lägsta teckning: 500 st B-aktier
  • Totalt utestående aktier: 9 074 706 B-aktier (ca 98 MSEK pre-money värdering)
  • Maximal nyteckning: 1 594 277 B-aktier (ca 17,2 MSEK)
  • Sista teckningsdag: 12 juli 2024
  • Likviddag: Löpande under pågående teckningsperiod, dock senast 12 augusti 2024.
  • Kontakt och teckning: Klicka här för att ladda ned teckningsanmälan. Har du frågor går det bra att kontakta Johannes Luiga, IR ansvarig på tel 070-1712407 eller mail Johannes.Luiga@wedonthavetime.org.

Lär dig mer om investeringen som gör skillnad, beställ utförlig information.

We Don't Have Time – världens största medieplattform för klimatet

Träffa We Don't Have Time på Bio Grand i Stockholm 3 juli

Om vi inte löser klimatkrisen är risken för konflikter och krig stor. Vi vill undvika scenariot i filmen och lovar att göra allt vi kan för att stoppa klimatkrisen, men vi behöver er hjälp.

Välkomna på företagspresentation, frågestund och en specialvisning av Civil War på Bio Grand, Sveavägen 45. Begränsat antal platser, anmäl dig.

Bli delägare i We Don't Have Time

Köp inte grisen i säcken. Testa vår prisbelönta app!

Alla våra sändningar, utsläppsdata, fördjupande artiklar, spännande klimatlösningar och användargenererat innehåll finns direkt på vår webbsida eller i appen. Ladda hem den från App Store eller Google Play.

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.