Redaktionen
18 Apr, 2024
Gaming Corps Snoop's high rollers

Gaming Corps lanserar nytt spel tillsammans med världsartisten Snoop Dogg och Roobet

Uppdaterad:
18 Apr, 2024

Den 20:e april kommer företaget lansera ett exklusivt spel i samarbete med världsartisten Snoop Dogg och Roobet Casino. Direkt vid lanseringen kommer Gaming Corps börja erhålla intäkter från spelet och vi på TradeVenue ser flera saker som tyder på att spelet kan bli en riktig succé. 

Om spelet

Snoop Dogg är idag en av världens mest populära musikartister och har sålt närmare 50 miljoner egna album under sin långa musikkarriär. Han har dessutom en enorm följarskara, med över 80 miljoner följare endast på Instagram.

Spelets titel är "Snoop's High Rollers" och det har utvecklats tillsammans med Snoop Dogg. Spelet bygger på Snoops personlighet, livsstil och musikaliska profil där musiken är inspirerad av låtar han har lanserat under sin karriär. Det innehåller dessutom flera handplockade element från Snoop Dogg själv, samt en rad andra funktioner.

Musikartisten säger så här om spelet: “Snoopifieringen fortsätter. Jag sätter min prägel på grejer och den här har varit på gång ett tag, det är inte ditt vanliga spel. Det är roligt, det är nytt och det kommer att bli galet."

Snoop Dogg gcor

TradeVenues tankar

Vi på TradeVenue tycker att det är imponerande att företaget har lyckats få till detta samarbete, speciellt med tanke på företagets storlek och att det finns större aktörer på marknaden såsom NetEnt och Kindred Group. Samtliga parter är dessutom nöjda med samarbetet, vilket är gynnsamt ur ett investeringsperspektiv.

Axel Pettersson
Axel Pettersson
Aktieanalytiker

Snoop Doggs popularitet och stora följarskara, tillsammans med den stora marknadsföringsbudgeten som spelet har, gör att det finns potential för spelet att bli en riktig succé och generera bra kassaflöden. Med hänsyn till företagets storlek är det dessutom imponerande att de har lyckats få till ett sådant här samarbete med så stora aktörer. Det ska också tilläggas att det är positivt att parterna är nöjda med samarbetet då det skapar bra förutsättningar för fler spellanseringar tillsammans.

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.