Nyhet
15 Dec, 2023

MENDUS: ÖVERLEVNAD ADVANCE II I LINJE MED REDEYES FÖRVÄNTAN (NY)

Uppdaterad:
15 Dec, 2023

(Tillägg: sista stycket)

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Redeye uppger att uppdateringen av forskningsbolaget Mendus överlevnad i Advance II-studien låg i linje med analyshusets förväntningar. Estimaten för analyshusets värdering behålls oförändrade med ett riktvärde på 1:70 kronor i basscenariot.

Det skriver Redeye på fredagen.

Beroende på hur Mendus kombinationsstudie i fas 2 under namnet Cadence fortlöper under kommande år kommer Redeye att överväga en förändring i förväntad tidslinje. Den berörda kombinationsstudien utvärderar vaccinkandidaten vididencel i kombination med oralt azacitidin.

Redeye bedömer att den huvudsakliga drivkraften för Mendus aktie kommer att utgöras av interimsavläsningar och utläsning övergripande resultat i Cadence-studien.

På torsdagen hade Mendus aktie en stängningskurs på cirka 63 öre.

Redeyes analyser är vanligen uppdragsanalyser där bolaget betalar för bevakningen.



TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.