Redaktionen
30 Jul, 2024
Hilbert Group tradevenue

TradeVenue påbörjar bevakningen av Hilbert Group

Uppdaterad:
30 Jul, 2024

TradeVenue har inlett bevakningen av Hilbert Group, ett investmentbolag som fokuserar på digitala tillgångar och då främst kryptovalutor samt teknologier inom blockchain.

Laddar TradingView Widget
Följ alla marknader på TradingView

Kort om Hilbert Group

Hilbert Group är ett investmentbolag som sedan 2021 är noterat på First North Growth Market. Koncernens primära verksamhet är att förvalta deras kvantitativt handlade fonder. Utöver detta genomför bolaget även handel med en del av sitt egna kapital. Sedan Hilbert Group grundades har de även investerat i tre privata bolag som de ser god potential i. 

hilbert group tradevenue bevakning

TradeVenues tankar

TradeVenues bevakning av Hilbert Group innebär att vi kommer att följa bolagets utveckling framåt samt erbjuda läsarna bloggbevakning, exklusiva VD-intervjuer och annat intressant innehåll om bolaget.

Axel Pettersson
Axel Pettersson
Aktieanalytiker

Hilbert Group är ett intressant investmentbolag då de bland annat fokuserar på ett tillgångsslag som enligt många kommer växa kraftigt kommande år. Förvaltningen drivs dessutom av personer med stor erfarenhet inom handel, algoritmprogrammering och riskhantering. Exempelvis är Hans-Peter Bermin CRO (Chief Risk Officer) i bolaget. Han har 20 års erfarenhet av investmentbanker och hedgefonder, och har tidigare haft ledande positioner på exempelvis JPMorgan och Morgan Stanley.

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.