Camurus

Camurus

Laddar TradingView Widget
Följ alla marknader på TradingView
Lista
-
Sektor
Bioteknik
VD
Fredrik Tiberg
Ordförande
Per Olof Wallström

Om Camurus

Camurus är ett svenskt läkemedelsföretag som utvecklar och kommersialiserar innovativa läkemedelsprodukter för patienter med allvarliga medicinska tillstånd. Företaget grundades 1991 och har sitt huvudkontor i Lund.

En av Camurus mest kända produkter är Buvidal, en långtidsverkande behandling för opioidberoende som har utformats för att minska behovet av daglig medicinering. Buvidal har visat sig vara en mycket effektiv behandling som har hjälpt många patienter att hantera sitt beroende på ett säkert och effektivt sätt.

Utöver Buvidal arbetar Camurus med att utveckla och lansera andra innovativa läkemedelsprodukter inom olika terapiområden, såsom diabetes, cancer och neurologiska sjukdomar. Företagets produkter bygger på den unika FluidCrystal®-teknologin, som möjliggör för en mer precis dosering och långvarig effekt av läkemedel.

Camurus har som mål att förbättra livet för patienter genom att erbjuda nya och bättre behandlingsalternativ. Företaget har också en stark etisk profil och arbetar för att främja hållbarhet och socialt ansvarstagande i all sin verksamhet.

Teknisk analys Camurus

Laddar TradingView Widget
Följ alla marknader på TradingView
TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.