Getinge

Getinge

Laddar TradingView Widget
Följ alla marknader på TradingView

Översikt

Getinge är ett globalt medicinteknikbolag som utvecklar en bred uppsättning produkter och verktyg med olika användningsområden inom hälso- och sjukvården. Getinge grundades 1904.
Lista
-
Sektor
Medicinsk utrustning
VD
Mattias Perjos
Ordförande
Johan Malmquist

Om Getinge

Getinge är ett globalt medicintekniskt företag som är specialiserat på att leverera innovativa lösningar inom sjukvård. Företaget grundades i Sverige 1904 och har sedan dess utvecklats till att bli en av de ledande leverantörerna av medicintekniska produkter och tjänster.

Getinge arbetar för att hjälpa sjukvårdsorganisationer runt om i världen att förbättra vården och effektivisera arbetsflöden genom att erbjuda en bred portfölj av produkter, tjänster och lösningar. Dessa omfattar bland annat kirurgiska verktyg, ventilationsprodukter, patientvårdssystem och sterilisationsutrustning.

Med sitt engagemang för innovation och tekniskt ledarskap arbetar Getinge för att förbättra patientresultaten och öka sjukvårdens effektivitet. Företaget har en stark global närvaro och har kunder i mer än 135 länder runt om i världen.

Getinges vision är att vara det mest pålitliga och uppskattade medicintekniska företaget i världen. Med sin långa historia och starka engagemang för kvalitet och innovation fortsätter Getinge att vara en pålitlig partner för sjukvårdsorganisationer runt om i världen.

Getinge teknisk analys

Laddar TradingView Widget
Följ alla marknader på TradingView
TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.