Mentice

Mentice

Laddar TradingView Widget
Följ alla marknader på TradingView
Lista
-
Sektor
Medicinsk utrustning
VD
Göran Malmberg
Ordförande
Magnus Nilsson

Om Mentice

Mentice är ett svenskt medicintekniskt företag som specialiserar sig på att utveckla och tillverka avancerade simuleringssystem för träningsändamål inom hälso- och sjukvårdssektorn. Företaget grundades år 1999 och har idag verksamhet i flera länder runt om i världen.

Mentice's simuleringssystem används för att utbilda medicinsk personal inom olika specialiteter, inklusive interventionell radiologi, kardiologi, neurologi och vaskulär kirurgi. Genom att använda dessa system kan vårdgivare förbättra sina färdigheter och förmågor utan att riskera patienternas hälsa. Systemen används också för att utveckla och testa nya medicintekniska produkter innan de släpps på marknaden.

Mentice har en stark forsknings- och utvecklingsavdelning som arbetar för att förbättra och utveckla nya simuleringssystem och mjukvaruprogram som bättre kan efterlikna verkliga medicinska situationer. Företaget är också engagerat i att främja utbildning och utveckling inom hälso- och sjukvårdssektorn genom att erbjuda utbildning och träning i samarbete med ledande medicinska institutioner runt om i världen.

Mentice har som mål att erbjuda avancerade simuleringssystem och träningslösningar som kan förbättra vårdgivares färdigheter och därmed förbättra patienternas hälsa och livskvalitet. Företaget arbetar också för att främja innovation och utveckling inom hälso- och sjukvårdssektorn och bidrar till en bättre framtid för alla.

Teknisk analys Mentice

Laddar TradingView Widget
Följ alla marknader på TradingView
TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.