Starbreeze

Starbreeze

Översikt

Starbreeze är ett svenskt företag som utvecklar och publicerar PC- och konsolspel. Företagets spelportfölj består av både egna och andras varumärken som distribueras till en global marknad. Starbreeze arbetar i samarbete med andra spelutvecklare och har en Games as a Service-modell, vilket innebär att de kontinuerligt släpper tillägg och uppdateringar till sina spel. Företaget har en stark närvaro på den europeiska marknaden.
Lista
-
Sektor
Spelutvecklare
VD
Juergen Goeldner (tf)
Ordförande
Torgny Hellström

Om Starbreeze

Starbreeze har en diversifierad verksamhet som sträcker sig över utveckling, publicering och distribution av spel. Företaget arbetar med både interna projekt och samarbeten med oberoende spelstudios för att bredda sitt utbud av spel. Genom åren har Starbreeze förvärvat flera spelstudios, vilket har stärkt dess kapacitet inom spelutveckling och möjliggjort expansion i nya genrer och marknader. Utöver traditionella plattformar som PC och konsoler, utforskar Starbreeze även möjligheter inom VR (virtuell verklighet) för att erbjuda ännu mer immersiva spelupplevelser..

Starbreeze Aktie

Starbreeze är noterat på Nasdaq Stockholm under beteckningen Starbreeze AB Class B, vilket gör det möjligt för investerare att köpa aktier i företaget och därmed delta i dess framtida tillväxt och framgång. Aktiens prestation speglar företagets finansiella hälsa, marknadsposition och framtidsutsikter inom den snabbt växande spelindustrin. Investerare som är intresserade av spelindustrin kan överväga Starbreeze som en del av sin portfölj, med tanke på företagets etablerade varumärken och potential för framtida projekt. Som alltid när det gäller aktieinvesteringar, är det viktigt att göra en noggrann analys och överväga riskerna.

Laddar TradingView Widget
Följ alla marknader på TradingView
TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.