10 Apr, 2019

Äntligen tar finanstidningarna tag i Better Globe!

 

 

Träden som blev ett kalhygge - trädinvestering

 

Efter månader av grävande, där vi faktiskt varit delaktiga, publicerades det idag en gedigen artikel om det misstänkta pyramidspelaet Better Globe. Det som framgår i artikeln är att alla de tre porträtterade nordiska företrädarna vägrar svara på frågor och de vill definitivt inte visa upp de årsredovisning som de tidigare sagt att man kan få komma och titta på. Jan Bolmeson (Rika tillsammans) har dessutom valt att ta bort kopplingen till träden från sin sida. Han vill inte gå ut och säga att han tar avstånd men han har enligt egen uppgift valt att ta bort kickback-länken från sin blogg. Det säger det mesta för den som kan läsa mellan raderna. Ett långt snyftinlägg publiceras på Bolmesons blogg för den som orkar läsa. Det är synd om Bolmeson som "till och med tagit tagit bort den sponsrade länken till Better Globe". Det satt tydligen långt inne.

Artikeln i Affärsvärlden är tyvärr spärrad bakom betalavägg men vi var så nyfikna att vi valde att teckna en provprenumeration på Affärsvärlden för 1 krona bara för detta ändamål. 

Även magasinet Filter har idag släppt sin långa granskning av Better Globe. In och läs!

 

 

Läs mer om Better Globe

 

Better Globe - Ett "träd"-företag

Pyramidspel

Bloggens första hater

Är Better Globe tidernas största pyramidspel?

Balansekonomi och Better Globe

A better globe - långsiktig ponziscam

Avanza marknadsför pyramidbluffar

 

 

 

 

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.