9 Jun, 2019

Veckans Bästa Blogginlägg

 

Kronan Till Miljonen har skrivit ett inlägg om investmentbolag och hur deras rabatt respektive premie ser ut just nu. Det här är ett intressant ämne och vi kan rekommendera sidan Investmentbolag index. Som med jämna mellanrum räknar ut rabatt och premie på våra svenska investmentbolag. Helt gratis och välidgt bra!

Slimis har blivit trader och PRO kund hos Avanza. Inlägget visar på hur det går att tjäna pengar för alla inblandade och tydligare win-win går nästan inte att hitta.

Stojko Invest skriver om hur Spiltan Globalfond investmentbolag stoppas från PPM-systemet. Orsaken är att alla PPM:s fonder måste redovisa....eller vafan, ni får läsa inlägget helt enkelt. Det är i alla fall inga fel på Spiltans fond utan det är systemet som felar.

Framtidsinvesteringen har redogjort för hur lätt det är att bli rik på aktier. Ett mycket pedagogiskt inlägg som även visar på de risker som finns i samband med aktieinvesteringar.

Utlandsutdelaren har skrivit ett inlägg om ett bolag som rapporterat i veckan och som vi själva äger, nämligen Clas Ohlson. Inlägget är en ganska perfekt sammanfattning av rapporten. Läs det om ni är intresserade av Classe men inte orkar läsa hela rapporten.

Vårt mest lästa inlägg under veckan handlade om den svaga svenska kronan och hur man kan tjäna pengar på den. Vi har varit bortresta över veckoslutet och passade på att njuta lite extra med både god mat och dryck. Nu laddar vi för skolavslutningsvecka. Önskar er alla en fin kväll och trevlig vecka!

 

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.