5 Mar, 2021

6,5 år och ännu inte ställt frågan

Trots att bloggen har funnits sedan oktober 2014(!) har jag aldrig ställt frågan/frågorna ”vem är du” och ”har du följt med på ’hela resan’”? Jag ser att andra bloggare då och då ställer dessa frågor och även om jag tror att det finns många som vill svara, är det ofta få som de facto just gör just det. Tid? ”Ork”? Tankar som ”Waste of time”? Det finns säkert lika många orsaker som det finns läsare.

Efter att jag blev offentligt då släppet av Marius – Roms Tredje Grundare skedde har jag aldrig sett vitsen med att besvara mer utförligt på andras bloggar när denna specifika fråga ställs, utan mer då bara kommentera och säga att jag läser/följer. Just ”min berättelse” har nog kommit ut rätt så tydligt det senaste året…

Så… när det nu är helg och tid för såväl grill som godisköp, tid för att se WandaVision och att spela fia med knuff. Tid att diskutera Ebba Busch Tors husköp och att.... nej, stryk det sista; denna icke-händelse. Kanske finns istället tid att lite kortfattat skriva en rad eller två om vem du är och hur länge du följt med på bloggens resa? Jag är mycket intresserad av att ta del av dig, din berättelse och dina erfarenheter. Jag skulle bli mycket glad att få se lite ”action” från dig/er som läser och hoppas att du/ni kan finna denna tid och energi. Skriv smått och kort, eller stort och brett. Om dig, ditt liv, dina investeringar, intressen med mera. Det finns inga lägsta eller högsta gräns!

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.