1 Apr, 2021

Min bok: "MER Börspsykologi" - recensioner, utlåtanden, media etc.

Uppdaterad:
5 Sep, 2023

Den 25/3 var den officiella releasedagen för uppföljaren till Börspsykologi – så blir du en bättre investerare (länk leder till recensioner, utlåtanden etc.). Emellertid kom förlaget att släppa boken ett par dagar tidigare, då efterfrågan var så stor. Precis som med min första bok ämnar jag att här samla utlåtanden, recension, närvaro i media et cetera. Detta dels för att andra skall kunna läsa innan de bestämmer sig om de ska köpa min/mina böcker, dels för att själv ha som ett fint minne.

Båda böckerna finns att köpa ”där böcker finns”, såsom Adlibris, Bokus och Akademibokhandeln.

Min bok: "MER Börspsykologi" - recensioner, utlåtanden, media etc.

För uppföljaren – MER Börspsykologi – har följande utlåtanden givits

Mats Qviberg (Ordförande i investmentbolaget Öresund)
”Cristofer fortsätter att undervisa om alla de mentala fallgroparna för investerare och denna bok är minst lika intressant och givande som den första.”

Alexander Gustafsson (Sparekonom på Nordnet)
"Bokens namn" ger konkreta exempel på många av de psykologiska fallgropar en investerare kan snubbla över. Din bästa möjlighet att undvika psykologiska misstag på börsen är att vara medveten om dessa fallgropar. Denna boken tillsammans med den tidigare boken av Cristofer ger dig den rätta verktygslåda!

Sean-George (förvaltare med lång och bred erfarenhet)
“Jag har handlat företagsobligationer och kreditderivat i snart 25 år mestadels på storbanker i NYC. Jag har haft förmånen att jobba med en del av de smartaste människorna i branschen. Personligen har jag jobbat på mig själv under hela resan, att förstå mina svagheter samt att förstå andras övertro på sig själv har varit direkt avgörande för min framgång. Nu finns det en bok som hjälper dig att göra det som är svårast i marknaden, att besegra dig själv. Cristofer’s bok borde vara självklar läsning för båda professionella kapitalförvaltare som småsparare.”

Karl Lans (aktieskribent på Avanzas ”Placera”)
”Börspsykologen Cristofer Andersson fortsätter utforskandet av vårt inre för att vi ska bli bättre investerare. Uppföljaren är lika oumbärlig som ettan för dig som vill fördjupa dig i ditt inre för att öka aktieavkastningen.”

Per-Håkan Börjesson (Grundare och ordförande för investmentbolaget Spiltan)'
"I Anderssons andra bok får investerare möjlighet att lära sig mer om hur människans psyke fungerar, vilket ger varje placerare en bättre möjlighet att bli en vinnare på börsen.”

Erik Sprinchorn (Grundare och delägare av fondbolaget TIN Fonder samt flerfaldigt prisad fondförvaltare)
”Cristofer kondenserar hundratals manår av forskning inom behavioral finance i sin egen unika stil. Både kostnaden för boken och tiden den tar att läsa är lätta att räkna hem på några få undvikta misstag.”

Sven Hagströmer (Grundare och ordförande i investmentbolaget Creades'
"Cristofer Andersson har tagit fasta på vikten av börspsykologi och slussar läsaren förbi de vanligaste misstagen. I boken bjuder han på mångaerfarenhetsbaserade och handfasta råd till såväl oerfarna som mindre erfarna investerare. Läsaren kan spendera många timmar på boken, vilka kan bli användbara år framöver."

Närvaro i media

Privata Affärer

Börskollen

Expressen

Aktiespararen

Café (ja, modetidningen... ...)

Shoppa Lagom

Göteborgsposten

Placera/Avanza


Närvaro i poddar

Den 18/3 fick jag äran att gästa Kvalitetsaktiepodden.

Den 24/3 fick jag äran att gästa Sparpodden.

Den 24/3 fick jag äran att gästa David Flatbacke-Karlsson på Unga Aktiesparare.

Den 7/4 fick jag äran att gästa Karl Lans på Placera.

Den 29/4 fick jag äran att ånyo gästa Fabian och Niklas i Market Makers

Den 30(8 fick jag äran att gästa Unga Aktiesparares podd - "Nånting om aktier".

Den 2/11 fick jag nöjet att gästa "Shoppa Lagom"-poden.

Den 3/11 gästade jag Nicklas "Investeraren" Andersson i hans podcast.

 

Recensioner

The Dividend Story

AktieREA

Miljonär Innan 30

Slimis

Finansgrabbarna

Gustavs Aktieblogg

Z2036

FeminInvest

Hernhag

Petrusko

Aktiepappa

InvesteraMera

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.