2 Oct, 2023

Milstolpe uppnådd: 250 000 kr på Avanza! Nästa mål: 500 000 kr

Uppdaterad:
2 Oct, 2023

Det har varit en spännande resa på Avanza, och jag är stolt över att säga att min investeringsportfölj nu är värd över 250 000 kronor! Det har krävt tålamod, lite forskning och några svängar på marknaden, men det har verkligen varit värt det.

Att nå 250 000 kr är en viktig del av min ekonomiska resa. Det visar att små och regelbundna investeringar över tid kan ge imponerande resultat. Nu när jag har nått detta mål är det dags att sätta nästa: 500 000 kronor.

För att nå mitt nya mål på 500 000 kr kommer jag att fortsätta investera med fokus och disciplin. Jag planerar att sprida mina investeringar, leta efter nya möjligheter och dra nytta av fördelarna med långsiktig investering. Det blir en utmaning, men jag är redo för den!

Till er som följer min investeringsresa, tack för ert stöd och era insikter. Vi lär av varandra och arbetar tillsammans mot våra finansiella mål. Så låt oss fortsätta mot nästa stora milstolpe - 500 000 kr!

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.