4 Sep, 2023

Min Utdelningsresa 2023

Uppdaterad:
4 Sep, 2023

För ett år sedan visste jag knappt något om utdelningar och hur de fungerade. Men tack vare lite läsning och med tidens gång har jag nu börjat se fördelarna med att investera i företag som delar med sig av sina vinster till sina aktieägare.

Året 2023 har varit en ögonöppnare för mig när det kommer till utdelningar. Jag har följt noggrant med i utvecklingen och idag kan jag med glädje meddela att mina utdelningar för i år har nått hela 2296 kr! Detta är en markant ökning jämfört med 2022 då mina utdelningar bara låg på cirka 250 kr.

En stor del av mina utdelningar i år har kommit från Billerud. Det är verkligen spännande att se hur ett investerat kapital i ett företag kan generera sådana utdelningar. För mig är detta en påminnelse om vikten av att göra kloka investeringar och hålla fast vid dem över tid.


 

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.