30 Aug, 2023

Vecka 35 Aktie & Fondköp: Förstärkningar i Portföljen Tar Form

Uppdaterad:
30 Aug, 2023
Detta inlägg är en annons för Avanza och innehåller annonslänkar.

Välkomna till veckans sammanfattning av mina senaste aktie- och fondköp. Under vecka 35 har jag valt att koncentrera mig på att förstärka mina befintliga innehav, och jag är här för att dela med mig av de detaljer och tankar som har format dessa beslut.

Fonder:

  1. Avanza Zero: Att utöka min position i denna breda indexfond har varit en självklarhet. Avanza Zero ger mig en enkel och lågkostnadsväg att delta i den övergripande utvecklingen på den svenska aktiemarknaden.
  2. Spiltan Aktiefond Investmentbolag: Min tro på denna fond har fått mig att besluta mig för att utöka mitt engagemang. Investeringar i olika företag och branscher via detta investmentbolag ger min portfölj en extra dimension.
  3. AMF Aktiefond Småbolag: Risken är högre, men så är även potentialen. Genom att utöka mitt innehav i denna fond satsar jag på småbolagssektorns möjlighet till stark tillväxt.

Aktier:

  1. Evolution: Mitt ökande intresse för online-spel och live-casino-upplevelser har fått mig att välja att utöka min investering i Evolution Gaming. Deras position på marknaden och framtidsutsikter gör det till en spännande långsiktig investering.
  2. Lundbergs: Att öka min position i Lundbergs är ett beslut baserat på min övertygelse om fastighetssektorns stabilitet och potential. Det är en del av min strategi att säkerställa en balans mellan tillväxt och stabilitet.
  3. Spiltan Investment AB: Genom att utöka mitt innehav i denna aktie får jag en ökad exponering mot Spiltans breda investeringsinriktning och många spännande möjligheter.

Att utöka befintliga innehav är en metod att fördjupa och förstärka sin portfölj. Alla investeringar innebär risk, och mina val är baserade på min egen analys och risktolerans. Det var allt från mig idag, önskar er en fortsatt trevlig kväll!

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.