19 Sep, 2023

Veckans Aktieköp - Här är vad jag lade pengarna på

Uppdaterad:
19 Sep, 2023

Hej alla investeringsentusiaster! Jag hoppas att ni har haft en fantastisk vecka så här långt. Med löning runt hörnet börjar jag redan känna av det karakteristiska pirret i magen som signalerar möjligheten att förstärka min portfölj.

Den här veckan beslutade jag mig för att använda en del av min kassa för att fylla på två av mina långsiktiga innehav: Investment AB Spiltan och Latour. Dessa två bolag har visat sig vara pålitliga över tid och passar perfekt in i min investeringsstrategi.

För er som har följt min resa vet ni att jag successivt har ändrat min strategi mot att fokusera mer på fonder och investmentbolag. Detta innebär att mina senaste köp är en naturlig följd av min utveckling som investerare. Ha en fin kväll!

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.