6 Aug, 2023

Vem är KalFinans?

Uppdaterad:
19 Oct, 2023
KalFinans

Välkommen till min blogg KalFinans, där mitt hjärta klappar för ekonomi och jag delar med mig av min spännande resa i börsens värld! 

Jag är en nyexaminerad företagsekonom & logistiker som är 22 år och har alltid varit nyfiken/intresserad av sparande och ekonomi. Men det var först år 2022 som jag kände att det var dags att ta mina investeringar på allvar och ge mig ut på ett spännande äventyr på börsen! 

I min blogg KalFinans kommer du att få en ärlig inblick i min finansiella resa – med framgångar, misstag och allt däremellan. Vi kommer att utforska olika investeringsmöjligheter tillsammans och lära oss av varandra längs vägen. Ingen fråga är för dum, och ingen dröm är för stor när det gäller att bygga vår framtid! 

Med en kapital på cirka 235tkr på Avanza har jag satt mitt ögonblickliga mål: att nå miljonen före 2030. Det är en resa jag inte vill göra ensam. Tillsammans ska vi utnyttja tiden till vår fördel och låta våra pengar arbeta hårt för oss. 

Vi är alla olika på vår finansiella resa – oavsett om du är en rutinerad investerare eller ny på börsen. Min blogg är en plats för oss alla att växa, dela erfarenheter och inspirera varandra till ekonomisk frihet. Det finns inga begränsningar för vad vi kan uppnå när vi strävar mot våra ekonomiska drömmar! 

Så var med mig på detta äventyr fyllt med kunskap, passion och en hel del spänning! Följ gärna mig på twitter (numera kallad X) där jag heter KalFinans och låt oss tillsammans förvandla våra ekonomiska drömmar till en verklighet. Tillsammans är vi starka, och tillsammans kan vi skapa vår framtid i finansvärlden! 

Välkommen
TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.