9 Jul, 2020

Amorterat 360000kr på bolånet

Ett av mina mål för 2020 var att sänka skuldkvoten för hela min ekonomi till under 38%, som nu är uppnådd. Tittade igenom gamla inlägg och räknat ut att jag amorterat ner på mitt bolån med nästan 360000kr under 10 månader. Amorteringen har skett genom bl a försäljningar från portföljen och även via lön. Sedan mars månad har jag tagit det lugnt med amortering, istället har pengarna investerats i portföljen. När jag räknar ut min skuldkvot idag ligger det på 36,8%. Den här nivån känns bra och jag kommer nog aldrig ha högre lån på mig en vid dagens lånebelopp nedan.

Mitt lån hos SBAB.

Reporäntan ligger på oförändrade 0% och för min del fortsätter jag att ha bolånet på rörlig ränta såsom jag haft det senaste 6-7åren. 

 

 

 

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.