21 May, 2020

Barnbidragsportföljen stigit med 8,2%

I November förra året blev jag pappa för andra gången och kommer nu spara hennes barnbidrag varje månad, som är på 1325kr. Jag har bestämt mig för att kunna låta mina följare vara med och bestämma vilka innehav som det ska placeras i. Via Twitter har ni fått möjlighet att bestämma och rösta på de innehav som jag lyfter fram. Förra månaden köptes Holmen och månaden innan inhandlades installationsbolaget Instalco som stigit hela 48% sedan dess. Det tackar jag för!

Nu är det dags att placera igen och då har jag hämtat inspiration från fonden TIN Ny Teknik och aktierna Embracer, Evolution och Stillfront. Hur ska min fördelning på dessa aktier vara? Kommer att fördela det på 2 av bolagen beroende på hur ni röstar. Kommer senare ikväll lägga ut omrösningen på Twitter.

 

Förra månadens omröstning.Insättningar: 6625 kr
Värde: 7171 kr 

 

 

 

Tradevenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.