19 Jun, 2020

Barnbidragsportföljen värde 9020kr.

I November förra året blev jag pappa för andra gången och kommer nu spara hennes barnbidrag varje månad, som är på 1325kr. Varje månad får mina Twitter följare vara med och bestämma vilket/vilka innehav som pengarna ska placeras i. Förra månaden köptes Stillfront och Embracer. Bäst avkastning så här långt har Instalco och Klövern gett på vardera +54% och +18%.  Hela portföljen har stigit med 13,3% sedan början av Mars.

Insättningar: 7950kr
Värde: 9020kr

Nu är det dags att placera igen och det kommer placeras antingen i fonden TIN Ny Teknik eller TIN World Tech. Gillar egentligen inte att placera i fonder pga förvaltningsavgiften. Kommer att i framtiden köpa innehaven istället för själva fonden när summan blivit tillräckligt stor. Ni kan rösta om fonderna på Twitter.

Tradevenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.