22 Dec, 2020

Bästa kreditkortet

*Inlägget är ett sponsrat samarbete med Kreditjämförelse
 

Jag har för ungefär lite mer än ett halvår sedan bytt mitt kreditkort till Komplett Bank. Får därmed ganska hög cashback tillbaks på alla mina köp, både på nätet och i övrigt. Det enda som jag behöver tänka på är att betala fakturan i tid innan räntan påförs vid sen betalning. Det har jag varit duktig med och sluppit både påminnelseavgift och räntedebitering, i annat fall är det inte värt att ha ett kreditkort med bonus. Sedan jag gick över till Komplett Bank så har jag samlat på mig en bonus på ungefär 1000kr.


Det är värt mödan att göra en research och göra en jämförelse av kreditkort för att se vilket kort som är det bästa kreditkortet för just dig, då det finns en hel massa olika kreditkort på marknaden. Jag är just nu nöjd med mitt kort, men om jag hittar bättre alternativ vid en jämförelse kan jag såklart tänka mig att byta ut kortet.

  

 

Tradevenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.