5 Oct, 2019

Investerar-SM och 25,99% avkastning!

Det här är tredje gången som jag är med i Twitter profil tävlingen i Investerar-SM där inbjudna Twitter personer finns med. Jag vann tävlingen 2017 och för det här året så ligger jag etta och har vunnit "Veckans Raket", som innebär att jag får 5000 kr att skänka till valfri välgörenhet. Nästa vecka siktar jag på att fortsätta hålla ledningen och ta hem vinsten för första pris på 10000kr att skänka. Då har jag vunnit tävlingen 2 av 3 ggr som jag varit med och strategin nu är att hålla ett avstånd till mina motståndare och bara ligga med likvider.
 


 

Investerar-SM arrangeras av börsen Nordic Growth Market (NGM). Det är en kostnadsfri tävling där deltagarna får testa sina kunskaper i handeln med aktier, råvaror, index, valutor, krypto och räntor. Det görs med hjälp av aktier och börshandlade produkter, såsom Bull & Bear-certifikat.Tävlingen pågår mellan 30 september-11 oktober 2019. De värdepappper som handlas i tävlingen handlas till faktiska kurser men med fiktiva pengar. Investerar-SM har en huvudtävling och en veckotävling. Den deltagare som lyckas skapa den högsta avkastningen i sin depå under hela tävlingsperioden vinner huvudtävlingen. Veckotävlingen vinner den deltagare som har fått den högsta procentuella utvecklingen under första tävlingsveckan, 30 september-4 oktober 2019.

 

Tradevenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.