29 May, 2017

Recension Boken Miljonär innan 30

 

Nu har jag läst färdigt boken "Miljonär innan 30 och pensionär innan 40", eller rättare sagt har jag bläddrat igenom boken och lusläst igenom varje kapitel. Det mesta inom boken kan jag redan och det har blivit lite mer av en repetition i den här boken.

 

Är du intresserad på hur just han har uppnått sina miljoner, med bl a sina extrema spartips ska du definitivt läsa den. Boken är lättskriven och de märks att författaren är expert på sparande med tips som att samla burkar i soprummet eller "koka" nudlar på tjänsteresan.

 

Om det är så att du inte har böckerna "Alla Svenskar kan bli Miljonärer " av Per H Börjesson eller "Den Enkla vägen bli rik på Aktieutdelning" av Marcus Hernhag rekommenderar jag dig att läsa dessa innan du köper ovanstående först. Är imponerad över att han i alla fall skrivit ihop en bok om sitt sparande och sina spartips

 

 

 

Tradevenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.