8 Sep, 2019

Så hämtade jag hem totalt 30 000 kr från betting bolagen

När jag var lite yngre så bettade jag en del och förra året så började jag betta under fotbolls-VM och torskade så klart pengar på det. Sedan kom jag in i något som heter bonusbetting. Bonusbetting eller bonustrading går ut på att omsätta en bonus hos ett spelbolag så att du kan göra ett uttag på det. Nästan alla spelbolag har bonus som de ger ut. Bonusen hittade jag genom Rekatoklart och Spelbloggare. Ett typisk exempel är att bonusen måste omsättas 10 ggr på odds över 1.80 singelspel under 60 dagar. Jag har genom lite disciplin hämtat ut 30000 kr från spelbolagen.

Jag öppnade ett sparkonto hos min bank som fick heta "Betting" och därifrån satte jag in/ut pengar i de olika spelbolagen via Trustly. Detta för att enklare hålla kolla på statistiken och vinsten. Längre ner kommer jag att skriva vilka bolag som jag spelade hos.   

Omsätta Bonus - Välj 3 spelbolag som ger ut bonus. Exempelvis Coolbet(Bonus 500 kr), Unibet (Bonus 2000 kr) och Nordicbet (1000 kr). Du sätter in 3500 kr och har nu totalt 7000 kr att betta för. Väljer ut en match där det är jämna odds runt 2.30. Jag brukade nästan alltid utgå från Coolbets "Match of the day", som höjt oddsen på en match eller siten 1X2.se för att hitta en lämplig match. Sedan bettar du på alla utfall 1, X och 2. Nedan odds illustrerar en riktig match som jag spelat på, du bygger så klart en excelark som gör uträkningen av insats/vinst åt dig automatisk. 
Betta;

Coolbet 1000 kr (1). Utfall 1000 * odds 2,25 = 2250 kr
Unibet  660 kr  (X). Utfall 660  * odds 3,40 = 2244 kr
Nordic  680 kr  (2). Utfall 680  * odds 3,30 = 2244 kr


Det bästa i det här fallet skulle varit om det slutade X eller 2. Då har du "tradat" över hela Coolbet bonusen till ett av de andra bolagen. När du spelar på det här sättet kommer du omsätta bonus på 3 bolag samtidigt och om du har tur torskar du över något av bonusen ganska snabbt till de andra bolagen. Då tar du in nästa spelbolag och fortsätter på samma vis. Så här spelade jag på totalt 23 bolag. 

*Tänk på att Nordicbet, Betsafe och Betsson är samma bolag så spela inte på en och samma match samtidigt hos dessa bolag.

 

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.