12 Mar, 2020

Så har jag agerat senaste tiden.....

Jag har tittat tillbaks några månader för att se hur jag agerat under den här otroliga börsturbulensen som uppstått. Det har varit väldigt påfrestande måste jag säga och jag har inte alls varit cool, så som jag förespråkat att man ska vara. Det är mycket lättare i teorin än i praktiken. När jag summerar nu mina action så har jag ändå gjort bra val och agerat sunt. Investor som är mitt största innehav kan tas som mall då jag gjort stora försäljningar. Vid varje sån här punkt har jag också skrivit tidigare inlägg om, så det är enkelt för er läsare och mig själv att följa upp. Jag själv har till och med glömt en del av mina försäljningar. Köpen som gjorts på Investor är små köp.

Vill även tillägga att jag aldrig kommer bli mer belånad idag än vad jag är i mitt bolån, då jag har lagt undan pengar för en större lägenhet som jag ska köpa inom nåt/några år utan att utöka mitt bolån. Jag kommer därför att kunna investera mitt sparande varje månad i börsen.

Planen för framtiden vet jag ärligt talat inte just nu då min hjärna gått i högvarv och bygger upp olika strategier för varje dag. Kanske säljer jag av lite eller allt eller inget. Vet inte själv.....

1. I början av December så sålde jag innehav för 106 000 kr. 
2. Vid topnotering 22 Februari sålde jag av 10% av hela portföljen.
3. Ännu en försäljning på 10% av dåvarande portfölj. 

 

 

 

Tradevenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.