16 Jul, 2019

Simon Blecher - Månadsrapport

En fondförvaltare som jag följer och läser dennes artiklar, analyser och inlägg med stor entusiasm och intresse är Simon Blecher. Han förvaltar Carnegie Sverigefond och Carnegie Select. Jag äger själv inte hans fonder utan följer hans innehav och brukar minst en gång varje månad snegla på innehavsfördelningen i Sverigefonden.

Lite fakta om Simon Blecher;

Har varit anställd hos Carnegie sedan 2006 och varit i branschen sedan 2000.
Utbildning BSc i företagsekonomi från Stockholms Universitet.
Betyget AA hos Citywire.
Bästa ekonomijournalist 2006
Bästa Fondförvaltare 2011 och 2013 (Placera)
Årets stjärnförvaltare 2011, 2013, 2014 (Morningstar)


Simon Blecher skriver en månadsrapport varje månad och jag läser ALLTID den rapporten. Om ni inte följer Simon Blecher rekommdenderar
jag er att göra det. I det senaste nyhetsbrevet skriver han; "Är detta historiens mest hatade börsuppgång? Gissningsvis ja. Alla söker alternativa placeringar, räntor och krediter och ändå vill inte aktiemarknaden gå ner" - Läs senaste rapporten.

 

 

 

 

 

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.