31 Dec, 2016

Summering av året + 19,8%

Uppdaterad:
21 Feb, 2023

Nu är det sista dagen för 2016 och sista börsdagen var igår. Jag hoppades in i det sista att depån skulle komma över 20% avkastning, men den nådde inte så högt. Resultatet vart 19,8% och det är med glädje och lite stolthet som jag tittar på grafen över 2016. jag är väldigt väldigt nöjd med avkastningen och den utdelning jag fick det här året.  

Mina bästa köp har varit utländska där valutan spelat stor roll. Har köpt en del Norska, Kanadensiska, Amerikanska och ett turkisk innehav. Jag har tagit fram några bilder nedan. 

Nordea är en av mina favoritbanker, som varken känns för dyrt eller billigt just nu. Fortsätter så klart att finnas med i min utdelningsportfölj.

Industrivärden finns också med, se mina köp. Jag har däremot svårt att värdera den. Bör räkna lite på substansrabatten där.

 

Bästa amerikanska REIT som finns i USA, Realty Income. Gjort väldigt bra klipp där, har kvar en del och kommer nog öka i 2017 i dessa nivåer kring 55-60 $. Beror på hur det blir med Dollarn.

 

Norska banken DNB.

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.