5 Aug, 2018

Utdelningar Juli 130 kr

 

 

Mina utdelningar för Juli månad slutade på 130 kr och nedan syns vad jag fick förra året. Det går inte så bra för det här året och det kan bli så att utdelningen till och med blir mindre i år än förra året och det har sina orsaker. Anledningarna till jag kanske inte når mitt uppsatta mål är att jag sålt av en del innehav med högre direktavkastning än förrå året exempelvis Hennes&Mauritz. En annan källa är att insatta pengar har blivit mindre än vad jag tänkt mig. 

När jag redovisar min utdelning så har jag alltid räknat bort min utländska källskatt och det beloppet kommer räknas in när jag väl får dem. 

 

 

Andra bilden längre ner visar vad jag fått för utdelning varje månad och snitt/månad rullande årsvis exakt just nu.

 

 

 

Om det är så att du ska ut och resa och boka hotell får du jättegärna kolla via Booking.com där du får 10% rabatt via min kompislänk, som jag fick när jag besökte Skara Sommarland. Självklart får jag också en belöning.

 

Tradevenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.