5 Apr, 2020

"Värsta turbulensen över- men ha inte bråttom"

Tänkte att varje Söndag framöver samla lite nyhetsartiklar så man kan komma tillbaks om ett par år och se vad som skrevs i media under den här kraschen och jämföra det med min egna hantering av portfölj. Kan vara både lärorikt och intressant när allt är över. 


Gladiator-förvaltaren: Börsen ska ner ytterligare
Max Mittereggers hedgefond Gladiator har trotsat alla ras och inlett året starkt, rapporterar DI. Fonden har stigit över 7 procent medan storbolagsindex fallit 17%.
 

Pekka: Aktier är det självklara valet.
Placeras makrostrateg Pekka Kääntä berättar varför aktier är det självklara valet på sikt och varför Sveriges BNP - tillväxt för 2021 kommer att bli det starkaste på många decennier.


Experter: Värsta turbulensen över- men ha inte bråttom
Den värsta turbulensen på börsen är troligen över.
Jag är betydligt mer optimistiks än vad jag var för ett par veckor sedan, säger Hansén till DI.Förra veckans tydliga lyft gör däremot att det finns risk för en svagare utveckling menar Hansén, och tillägger att det "inte är bråttom att gå in i akter.".
Landerborn tror att det kan bli röda siffror i närtid och säger att botten inte nödvändigtvis är nådd - men det är däremot de brantaste fallen.
 

 

 

 

Nyhetsrubriker
Oljepriset rusade efter Trumps tweet
Danmark på väg att lätta med restriktioner
Tredje dagen i rad färre döda i både Spanien och Tyskland
Karolinska ger blodplasma 
Undantagstillstånd fungerar inte i Sverige
Krismöte mellan Opec och Ryssland skjuts upp


Inlägg från 
29 Mars
22 Mars
 

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.