Redaktionen
8 Apr, 2024
bevakning zoom

Bevakning av Zoomability inledd

Uppdaterad:
8 Apr, 2024

TradeVenue har från 1 april 2024 inlett bevakningen av Zoomability som sedan 2019 är noterad på Spotlight Stock Market. Företaget har utvecklat elrullstolen Zoom Uphill® som tack vare sin patenterade teknologi kan ta sig fram i alla former av terräng. Nedan kan du läsa mer om bolaget samt om vår bevakning.

Företagets produkt är unik och har flera konkurrensfördelar, däribland betydligt lägre vikt och högre maxhastighet. Det senare innebär att produkten är bättre anpassad som ett rekreationsfordon och möjliggör ett mer flexibelt användande. Dessutom verkar företaget på en miljardmarknad som är starkt växande.

Bevakningen av Zoomability innebär bland annat att TradeVenue kommer att skriva unika nyheter om bolaget samt genomföra exklusiva VD-intervjuer. Utöver detta kommer vi även att erbjuda annat intressant innehåll för att hålla företagets investerare och intressenter uppdaterade om bolaget. 

Om du som investera eller intressent vill veta mer om bolaget går det bra att höra av sig till info@tradevenue.se

Axel Pettersson
Axel Pettersson
Aktieanalytiker

Tack vare deras konkurrenskraftiga produkt, patenterade teknologi och att marknaden är stor och växande finns det enligt mig goda möjligheter för en stark tillväxt kommande år. För att möjliggöra detta behövs dock mer kapital. Det ska också tilläggas att företaget nyligen skrev på ett avtal för att bilda ett Joint Venture (JV) i Kina, vilket ytterligare kommer att förbättra företagets tillväxtmöjligheter.

zoomability
TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.