Nyhet
21 Dec, 2023

CHARGE PANEL: GÖR FÖRETRÄDESEMISSION OM 15 MLN KR

Uppdaterad:
22 Dec, 2023

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) First North-listade Chargepanel har beslutat om en företrädesemission av units motsvarande cirka 15 miljoner kronor.

Det framgår av ett pressmeddelande.

Företrädesemissionen omfattas till cirka 81 procent av teckningsförbindelser och emissionsgarantier. Teckningsförbindelser har lämnats av vd och storägaren Peter Persson, tillsammans med KG Knutsson och Johan Nordin. Emissionsgarantier har lämnats av KG Knutsson.

Teckningskursen uppgår till 6:45 kronor per unit, motsvarande 2:15 kronor per aktie. Teckningsperioden löper från den 31 januari till den 14 februari 2024. En unit består av 3 aktier, 3 TO1-teckningsoptioner och 3 TO2-teckningsoptioner.

Emissionslikviden avses användas till att återbetala lån, expandering av sälj- och utvecklingsteam, innovation och systemutveckling, samt förstärkning av kundtjänst.

Vid full teckning i emissionen kommer utspädningseffekten uppgå till cirka 30 procent av antalet aktier och röster.TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.