Press
14 May, 2024
fpart first hotell

Fastpartner hyr ut till First Hotel

Uppdaterad:
14 May, 2024

Fastpartner har tecknat ett 15-årigt hyresavtal med Hotell Stockholm North gällande ett hotell i Upplands Väsby. Hotellet med 152 rum innefattar barception, gym och konferensdel.

Hotell Stockholm North har skrivit avtal med First Hotels, och blir därmed kedjans sjätte hotell i Stockholmsregionen. Hotellet kommer att öppna under juni månad.

Hotellet ligger i Fastpartners fullservicefastighet J12 Upplands Väsby, mitt emellan Arlanda och Stockholm, och erbjuder 152 rum i nordisk design i olika storlekar, inklusive lägenheter med pentry. Hotellet erbjuder också fina och ljusa konferensrum, med kapacitet upp till 150 personer samt ett stort och välutrustat gym och parkering.

- Jag är väldigt glad över att First Hotel valt J12 Väsby för sin nästa hotelletablering. Hotellet kommer att ha en positiv inverkan på det lokala näringslivet och öka antalet besökare till området, säger Fredrik Backlund, uthyrare på Fastpartner.

- Vi är mycket glada och stolta över att tillsammans med Fastpartner etablera ett nytt First Hotel. Som en del av First-familjen får vi utnyttja genomslagskraften hos en stor hotellkedja samtidigt som vi också får fokusera på vår unika identitet och lokala prägel, säger Mattias Karlsson, VD på Hotell Stockholm North.

Stockholm den 14 maj 2024

För mer information vänligen kontakta:

Patrik Arnqvist, Regionchef Fastpartner AB           Fredrik Backlund, Uthyrare Fastpartner AB
Tel: 08 - 402 34 89                                                     Tel: 08 - 402 34 82
E-post: patrik.arnqvist@fastpartner.se                  E-post: fredrik.backlund@fastpartner.se

Informationen lämnades för offentliggörande den 14 maj 2024 kl 13:30.

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.