Nyhet
26 Aug, 2024

Nodebis: Utredning kring ordf marknadsmanipulation nedlagd

Uppdaterad:
27 Aug, 2024

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Nodebis uppger att Ekobrottsmyndigheten har beslutat lägga ned utredningen kring bolagets styrelseordförande Lars Save gällande misstanke om marknadsmanipulation.

Det framgår av ett pressmeddelande.

Den 12 mars 2024 meddelade Nodebis att bolaget informerats om att styrelseordförande Lars Save var under utredning för misstanke om marknadsmanipulation kopplat till handel i Nodebis aktie under februari 2023.

"Jag är glad och lättad att utredningen nu läggs ner och att man kommit till samma slutsats som styrelsen i sin uttalade support för bolagets ordförande redan när ärendet påbörjades. Vi beklagar den långa handläggningstiden och den oro som detta kan ha förorsakat våra aktieägare", kommenterar vd Lena Sundsvik i pressmeddelandet.


 


TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.