24 Nov, 2019

Veckans Bästa Blogginlägg

Det har varit en händelserik vecka för oss med Svolders årsstämma och en grymt trevlig kväll tillsammans med några av våra Twittervänner! 

Trots mycket aktiviteter har vi såklart sammanställt veckans bästa inlägg som kommer här:

Stojko Invest har publicerat ett inlägg om Aktiestinsen eller Lennart Israelsson som han egentligen hette, Sveriges egen Warren Buffet. Trots att jag har boken så blir jag lika fångad varje gång jag läser något om Aktiestinsen för det här påminner mig om att ALLA kan nå ekonomisk framgång.

Nordnetbloggen eller Alexander Gustafsson i #Sparpodden djupdyker tillsammans med Marcus Fridell ner i investmentbolagen. En övergripande sammanställning finns publicerad på bloggen.

Investacus har skrivit ett inlägg om SWOT som är en analysmodell för bolags strategiska utsikter. Ett sammanfattande och läsvärt inlägg! 

Miljonär Innan 30 är ju som de flesta vet ekonomiskt fri och tillbringar nu sin lediga tid som Palmespanare. Kanske kommer det (äntligen) ett genombrott!

Hos Tvåmånadslöner kan man läsa en liten presentation om hans bakgrund och vem han är. Ett trevligt intiativ som fler skulle kunna ta efter! 

Önskar er en fin sista novembervecka! 

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.