1 Apr, 2021

Recensioner och mediaframträdanden om "Livet, Börsen & Allting"

Uppdaterad:
24 Jan, 2023

Den 25 mars 2022 släpptes Erik Sprinchorn och min gemensamma bok Livet, Börsen & Allting. Boken är mer matig och kräver lite mer av läsaren, men vi är av åsikten att "motstånd" skapar reflektioner och, förhoppningsvis, lärande. Boken tar ett brett grepp och kopplar livet till börsen och börsen till livet. Anspelningen på Liftarens Guide Till Galaxen är ren och skär renomésnyltning från oss... nävars. Det är en hyllning till en författare vi båda håller högt.

Jag kommer på denna sida samla de recensioner med mera som publiceras. Syftet är dels för att själv en dag kunna se tillbaka på en denna tid; detta projekt, dels att hjälpa eventuella läsare att komma till ett beslut huruvida det här är en bok för dem eller ej. Detta inlägg kommer ligga som en egen flik till vänster på min bloggsida (om du läser via dator) jämte de länkar/sidor jag har till mina tidigare böcker om börspsykologi (Börspsykologi hittar du här och MER Börspsykologi hittar du här).

Vill du läsa mer om boken hänvisar jag till förlagets pressida. 

Recensioner och mediaframträdanden om "Livet, Börsen & Allting"
TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.