13 Aug, 2023

Min portfölj: Mina Största Innehav

Uppdaterad:
5 Feb, 2024

I dagens inlägg ger jag er en närmare titt på min totala portfölj, där jag delar med mig av några av mina största innehav.

Största Innehav: Bland mina mest framträdande innehav finns Spiltan Aktiefond Investmentbolag, Investor och Länsförsäkringar Global Index. Dessa tre har utgjort kärnan i min portfölj och har varit med mig sedan början av min investeringsresa.

Spiltan Aktiefond Investmentbolag: Denna fond har lockat mig med sin fokusering på investmentbolag, vilket ger mig exponering mot en mängd olika företag och industrier. Detta har visat sig vara ett strategiskt val, särskilt när jag vill ha mångsidighet i min portfölj.

Investor: Investor är ett av mina långsiktiga innehav. Dess konservativa och diversifierade innehav har bidragit till att skapa en stabil grund för min portfölj. Jag har lärt mig att tålamod verkligen belönas när man investerar i etablerade och väletablerade företag som Investor.

Länsförsäkringar Global Index: Denna fond ger mig exponering mot globala marknader och hjälper mig att dra nytta av tillväxtmöjligheterna över hela världen. Dess passiva strategi och breda diversifiering har varit viktiga faktorer för min portfölj.

Förutom mina största innehav har jag också valt att diversifiera min portfölj med några mindre positioner som kompletterar min investeringsstrategi. Dessa innehav inkluderar företag från olika branscher och sektorer, och de har bidragit till att skapa en mer diversifierat portfölj. Här nedan ser ni även hur många procent varje innehav utgör.

Min portfölj: Mina Största Innehav
TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.