17 Dec, 2022

Intervju

Idag var det en intervju med mig på bloggen Snåljåpen. Kanske inga direkta nyheter för trogna läsare av min blogg, men frågorna gav mig själv lite nya tankar. När man skrivit långt över 1 000 blogginlägg under över 15 år som jag gjort kan det ibland kännas lite svårt att komma på nya ämnen och det känns ibland som det går lite på tomgång. Men jag tror att några av frågorna i intervjun kommer kunna bli inlägg här på bloggen de kommande veckorna då jag tvingades tänka till lite extra när jag skulle svara. Så all heder åt Olle som ställde bra frågor som fick mig att tänka till...

Titta gärna till intervjun och är det något som ni vill veta mer om så är det bara att fråga så kan jag utveckla det i något av de kommande inläggen.

Tradevenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.