7 Jan, 2023

Årssummering -12.5%

Ännu ett börsår är nu förbi och det slutade ändå väl för min del. Trots att index sjönk med -20% så höll portföljen emot ganska bra och utvecklingen för i år slutade på -12%. I och med det kan jag konstatera att min portfölj slagit index senaste 5 av 7 åren. Så länge jag slår index långsiktigt är jag nöjd. Se tidigare utveckling och årssummeringar.
 

Januari sålde jag av ungefär 25% av mina innehav och hade det som likvid. Ryssland, inflationen och senaste börsårens utveckling stod bakom mitt agerande. Sålde ganska bra, men tyvärr gick jag in för mycket i preferensaktier med likviden och kunde ha presterat ännu bättre. Nådde 2 av mina mål nedan.
 

Mål inför 2022 var nedan. 
Förvaltningskostnad 0,20% - Not checked
Slå OMX All-Share - Checked
Sharpe Kvot över 2,0 - Not checked
15000 följare på Twitter - Checked
7000 besökare/mån på den här bloggen - Not checked

 

 

 

Det har blivit mindre och mindre antal inlägg från min sida här på bloggen och jag har tappat motivation till att skriva, men ska försöka hålla ett inlägg per vecka med utveckling och transaktioner.

 

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.