17 Sep, 2019

Även jag ska teckna EQT 150st

Även jag har bestämt mig för att teckna EQT, som grundades av Investor AB. Bra aktieägarförmåner också. Investor är mitt största innehav och det känns lite självklart för mig att välja att teckna EQT. Har läst runt hos lite andra bloggare och de flesta av dem verkar teckna aktien. Sen får man se hur mycket eller ens om man blir tilldelad några aktier över huvudtaget. Det kommer inte att bli någon större investering utan jag har valt att teckna 150 aktier. Bästa av allt är ju att det inte är något courtage för köpet, skämt å sido är att det jag läst om bolaget har varit positivt därav mitt val. 

EQT är en differentierad och global investeringsorganisation med en 25-årig historia av att investera i, utveckla och äga bolag, med ett dokumenterat track record av attraktiv och stabil avkastning inom flertalet geografiska områden, sektorer och strategier. Idag har koncernen kontor i 15 länder på tre kontinenter med cirka 650 heltidsanställda. - Avanza

Pris per aktie 62-68 SEK 
Minsta investering 150 aktier, därefter i intervall om 50 aktier
Courtage 0 SEK
Sista anmälningsdag 20 september

 

Tradevenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.