30 Nov, 2020

Magic Formula Momentum portfölj skapas imorgon

Imorgon är det 1 December och då har det gått precis ett kvartal sedan jag startade min första Magic Formula portfölj, som går att följa hos Shareville. Så nu är det dags för nästa portfölj som kommer att ha Momentum konstellationen av Magic Formula. Aktierna väljer jag ut via Börsdata och strategin nedan.

 

 

 

Tanken är att ha en Magic Formula portfölj i varje kvartal (September, December, Mars och Juni) så att jag får flera tillfällen att kunna fylla på med nya likvider. Nedan ser ni de aktier som jag kommer att köpa imorgon och behåller dessa under 1 års tid, som ajg sen byter ut till nya aktier. Det går att följa portföljen hos Shareville. Har även påbörjat en studie gällande Magic Formula, som jag nämnt om tidigare i bloggen och kommer att göra ett inlägg om det i veckan. 

 

 

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.