2 Apr, 2021

Portföljen inför Q2. - Investor 17,1%

Sedan början av 2019 tar jag en bild på hur portföljfördelningen ser ut och skriver ett inlägg om det. Det blir intressant för mig att följa hur portföljens innehav ändrats i andelar. Inför Q2 är dominerar ju Investor fortfarande och därefter kommer Castellum och Holmen. Stabila 3 bolag som tillsammans utgör nästan 30% av portföljen. Tankar inför nästa kvartal är att bygga på den kassa som jag har och den är just nu på nästan 20%. Inga större förändringar har skett sen senaste uppdateringen.

Infracom har klättrat upp och får nu en egen plats i diagrammet. I den "Övriga" delen av diagrammet boxen finns innehav som Bitcoin (2,2%) och Ethereum (2,2%). Jag ska inte underskatta dessa 2 som dominerat min avkastning i år i kronor mätt. Se bilden längst ner. Se Portföljhistoriken via länken.

 

 

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.