3 Apr, 2020

Portföljen Q2 - Investor 19,1%

Nu var det dags att uppdatera portfölj bilden för denna händelserika kvartal. Det har varit sjukt många transaktioner från min sida, trots att mitt fokus är att hålla nere förvaltningskostnaderna så mycket som möjligt. Vi får se hur mitt återkommande inlägg med förvaltningkostnader kommer att se ut för mars månad.

Investor är fortfarande mitt största innehav och stommen i portföljen. Mitt mål är att alltid ha Investor till minst 20% andel av portföljen. Om jag blickar tillbaks ett helt år till Q1 2019 så har Holmen, JNJ, Fortnox, AT&T och Tomra tagit allt större plats. Fastigheter har sjunkit rejält och min syn på fastigheter är att de inte är så stabila som jag trott. Nyinvesteringar på fstigheter kommer jag vara väldigt sparsam med. 

 


  

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.