20 Nov, 2021

Sålt Sinch och Köpt Infracom

Med lite mer än en månad börjar börsåret 2021 närmar sig sitt slut och portföljen har utvecklats riktigt bra med +30% idag och All Time High. Det kunde man inte tro i början av året då jag hämtade hem en del kapital för att ha en kassa redo ifall vi fick en dipp på -30%. Dippen kom aldrig, men det känns ändå bra att ha en kassa. Transaktioner som gjordes i veckan var att jag sålde Sinch och ökade i Infracom, sålde även en liten del Tomra och köpte in danska AOJ som jag tycker har skrivits om en del på sistone. Det blir fortsatt köp av krypto vid löning, men kommer nog även handla lite aktier. 

Helt nöjd med portföljen trots att jag ligger under index. Bra riskjusterad avkastning med en Sharpe kvot på 3,03. (Se mitt inlägg om Sharpekvoten).

 

 

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.