Press
3 Jun, 2024
zoomability analyst group

Analyst Group kommenterar Zoomabilitys senaste kapitaltillskott

Uppdaterad:
4 Jun, 2024

Zoomability Int AB (”Zoomability” eller ”bolaget”) meddelade den 2 juni att bolagets konvertibla lån om 1,5 MSEK, vilket avtalades med Actice Nordic AB den 5 mars 2024, har konverterats till aktier samt att en option om 1,5 MSEK har lösts in av Actice Nordic AB mot aktier i Zoomability genom en riktad emission. Därutöver meddelade Zoomability den 2 juni att Unidaco har tecknat aktier i Zoomability för 8 MSEK genom en riktad emission. Därmed har Zoomability totalt emitterat aktier till ett värde av 11 MSEK till Actice Nordic och Unidaco och säkrar därmed nödvändigt kapital för att skala upp produktionen och accelerera verksamhetstakten.

Det här ett pressmeddelande från Analyst Group angående publicering av kommentar på Zoomability. Läsare kan anta att Analyst Group har mottagit ersättning för att framställa kommentaren. Uppdragsgivaren har inte haft någon möjlighet att påverka de delar där Analyst Group har haft åsikter om Bolaget, framtida värdering eller annat som skulle kunna tänkas utgöra en subjektiv bedömning.

Laddar TradingView Widget
Följ alla marknader på TradingView

Läs även

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.