Nyhet
24 Oct, 2023

ANNEXIN: GÖR FULLT GARANTERAD FÖRETRÄDESEMISSION OM 35,6 MLN KR

nyemissioner
företrädesemission
Uppdaterad:
24 Oct, 2023

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Annexin Pharmaceuticals avser genomföra en nyemission med företrädesrätt för bolagets befintliga aktieägare om cirka 35,6 miljoner kronor före emissionskostnader.

Det framgår av ett pressmeddelande.

Företrädesemissionen är villkorad av efterföljande godkännande från extra bolagsstämma, som är planerad att hållas den 24 november 2023. Bolaget har erhållit teckningsförbindelser och emissionsgarantier från ett antal av sina befintliga aktieägare samt styrelse och ledning, vilket säkerställer emissionen till 100 procent.

Varje befintlig aktie ger rätt till en teckningsrätt och tio teckningsrätter berättigar till teckning av elva nya aktier. Teckningskursen uppgår till 0:20 kronor per ny aktie.TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.