Nyhet
11 May, 2022
bonzun Fertility Help Hub

Bonzun etablerar partnerskap med Fertility Help Hub

Uppdaterad:
7 Mar, 2023

Den internationella expansionen av Bonzun IVF pågår för fullt och bolaget kunde i veckan offentliggöra partnerskapet med Brittiska Fertility Help Hub. Nätverket har över 150 000 medlemmar spridda över USA och England.

Ta del av nyheten i sin helhet här

 

Bonzun offentliggör partnerskap med nätverket Fertility Help Hub (FHH). Samarbetet är en del av Bonzun IVFs satsningar att marknadsföra IVF-appen internationellt. Samarbetet kastar ljus på skalbarheten i Bonzun IVFs breda språkstöd och innebär en exponering till över 150 000 medlemmar på den brittiska och amerikanska marknaden. Utöver engelsk språkstöd finns Bonzun IVF även tillgänglig på mandarin och svenska.

 

FHH är ett digitalt community som sammanför individer som genomgår fertilitetsbehandlingar eller som är drabbade av infertilitet. Plattformens målsättning är att ge utrymme för medlemmarna att dela med sig av historier, stötta varandra, samt leda användarna i de behov och komplikationer som kan uppstå. Partnerskapet grundar sig på de gemensamma ambitioner att bekäma infertilitet och innebär att IVF-appen blir en del av de tjänster som uppmärksammas av FHH.

 

Vidare har Bonzun påbörjat realiseringen av de tidigare indikerade synergierna mellan Bonzun IVF och Bonzun Evolve genom att lansera ett flertal nya funktioner i IVF-appen. Tilläggen bygger på Acceptance and Committment Therapy (ACT) och är en viktig beståndsdel i Bonzun Evolves stress- och självledarskapprogram. ACT-funktionerna kommer att ge stöd till patienter i psykiskt påfrestande processer.

 

Läs mer om partnerskapet med Fertility Help Hub här

 

→ Läs mer om Bonzun här

 

 

 

 

Tradevenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.