Press
11 Apr, 2022

Dividend Sweden AB har bytt namn till DS Plattformen AB

Bolagsverket har registrerat namnändringen från Dividend Sweden AB till DS Plattformen AB och bolaget byter därmed listningsnamn och kortnamn per den 13 april 2022.

DIVIDEND SWEDEN AB HAR BYTT NAMN TILL DS PLATTFORMEN AB

Bolagsverket har registrerat namnändringen från Dividend Sweden AB till DS Plattformen AB och bolaget byter därmed listningsnamn och kortnamn per den 13 april 2022.

Den 31 mars 2022 beslutade årsstämman i Dividend Sweden att bolaget ska byta namn till DS Plattformen, och namnändringen är numera registrerad vid bolagsverket per fredagen den 8 april 2022.

Bolagets aktie kommer att handlas under nytt listningsnamn och kortnamn från och med onsdagen den 13 april 2022.

Nytt listningsnamn kommer att vara DS Plattformen AB och nytt kortnamn för aktien kommer att vara DSPAB. ISIN och instrument-ID förblir oförändrade.

Samtidigt har det helägda dotterbolaget DS SPAC 2 AB bytt namn till Dividend Sweden AB, detta inför den kommande utdelningen till aktieägarna och listningen. Styrelsen kommer inom kort återkomma med besked om avstämningsdag för utdelningen.

För ytterligare information kontakta:

Bo Lindén, VD, bo.linden@dividendsweden.se 

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
220411-Dividend-Sweden-AB-har-bytt-namn-till-DS-Plattformen-.pdf

DS Plattformen AB är ett svenskt publikt aktiebolag, som investerar och genomför finansieringslösningar till mindre bolag, noterade eller på väg att bli det, för att därigenom skapa såväl kortsiktig som långsiktig hög och stabil avkastning till sina aktieägare via utdelningar.

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.