Press
29 Sep, 2023

Dividend Swedens Bo Lindén medverkar i VD-intervju

Uppdaterad:
29 Sep, 2023

Dividend Sweden publicerar idag en filmad intervju där VD Bo Lindén berättar om planerna för företaget och hur han ser på framtiden. Intervjun är framtagen i samarbete med IR-Partner.

I intervjun diskuteras bland annat Dividends affärsmodell, bolagets potential i den onoterade portföljen, där Evendo lyfts fram som extra intressant, utdelningsmöjligheter, samt bolagets värdering kontra substansvärdet. 

Videon kan ses på vår hemsida: https://www.dividendsweden.se/investor-relations/presentationer/ 

För ytterligare information kontakta:

Bo Lindén, VD Dividend Sweden, info@dividendsweden.se

Dividend Sweden AB är ett svenskt publikt aktiebolag, som investerar och genomför finansieringslösningar till mindre bolag, noterade eller på väg att bli det, för att därigenom skapa såväl kortsiktig som långsiktig hög och stabil avkastning till sina aktieägare via utdelningar.

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.